SPIRITUEEL COACHING

Wat is spiritueel coaching?

Een spiritueel coach helpt zijn cliënt verbinding te maken met zijn innerlijke zelf. Samen met de coach wordt er gewerkt aan de gewenste veranderingen, de wensen, de vooropgestelde doelen, het realiseren van dromen, het doorbreken van belemmerende gedachtes en het opheffen van blokkades.

Een spiritueel coach gaat net iets dieper in op zaken en werkt op spiritueel niveau. Er wordt meer gewerkt op het onderbewustzijn. Vanuit het bewust zijn bepaald de mens hoe hij zich wil neerzetten naar de buitenwereld toe en wordt er bepaald wat de wensen en doelen zijn. Wanneer het onderbewuste in loop der tijd een rommeltje is geworden, zijn de wensen en doelen die vanuit het bewust zijn geformuleerd vaak niet haalbaar.

Het onderbewustzijn kan in dit geval worden vergeleken met een software programma op een computer. Wanneer er zich een probleem voordoet in de hardware dan kan in vele gevallen de computer nog wel worden aangezet en alles ziet er aan programma’s en bestanden normaal uit. Het moment dat een programma wordt geopend, blijkt het niet te functioneren. In dit geval kan het programma worden verwijderd en opnieuw worden geïnstalleerd echter is het probleem hier tijdelijk mee opgelost, aangezien de oorzaak van het probleem zich in de hardware van de computer bevind. In plaats van iedere keer dat ene programma opnieuw te installeren kun je het beste op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem.

Een spiritueel coach werkt met het onderbewustzijn in plaats van de oppervlakte wat in feite een soort opslagruimte is geworden, gevuld met emoties en gebeurtenissen. Wanneer je alleen werkt aan de oppervlakte, zal het probleem enkel voor een korte periode verholpen zijn. Het issue zal zich weer herhalen, omdat er niet gewerkt is aan de ‘wortel’. Met andere woorden als er geen analyse wordt gemaakt van de onderliggende parameters of het onderbewustzijn waardoor de blokkade of het probleem is ontstaan, dan wordt er eigenlijk alleen gewerkt aan het symptoom en niet aan het vernietigen van de ‘wortel’.  Een spiritueel coach helpt dus diep in te zoomen op het onbewuste niveau, zodat het onderbewustzijn ook echt kan worden begrepen en ermee gewerkt kan worden, en het kan worden veranderd alleen dan ben je daadwerkelijk in staat om je leven te veranderen.

Wil jij bewust jouw eigen realiteit creëren? Wil jij in je eigen kracht staan? Heb je behoefte aan groei, progressie, liefde en tevredenheid in jouw leven? De groei dat wordt bereikt met hulp van een spiritueel coach gaat gepaard met een diepe connectie met de spirituele wereld, het universum, controle over je eigen geluk, in je eigen kracht staan, het sturen van je onderbewustzijn enzovoort.

Werken met een spiritueel coach helpt je de wetten van het universum begrijpen. Een mens kan in principe van alles geleerd worden, maar kun je altijd vertellen dat je daadwerkelijk begrijpt wat je geleerd hebt? Het is natuurlijk fijn om de mogelijkheid te hebben nieuwe dingen aan te leren, nog fijner is het om het proces te begrijpen. Wanneer je het proces begrijpt en dan kun je die wetenschap als tool inzetten. Spiritueel coaching gaat veel verder dan het oplossen van een probleem dat op dit moment speelt, het gaat om wie jij bent als individu op ‘soul level’.

Livelifecoaching kijkt met jou mee, hoe jij de dingen oppikt en verwerkt. Ik help bij het begrijpen van je ‘eigen zijn’ en de wereld om jou heen. Met spiritueel coaching voorzie ik jou van een ‘toolbox’ waar je altijd weer op kunt terugvallen na het volgen van de coaching sessies. Op deze manier blijf je als mens groeien en heb je de mogelijkheid te zorgen voor je eigen innerlijke geluk, je eigen successen en het leven in te richten zoals jij dat graag wilt.

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
Wat zeggen anderen over mij
Livelife-cards