Visie

Visie & Missie

Visie

Ik werk vanuit een visie waarbij jouw ontwikkelproces centraal staat. Het gaat om jouw doelstellingen en waar jij aan wilt werken. Als coach kun je mij inzetten als klankbord en bied ik ondersteuning bij jouw proces. Waar jij vastloopt, daar geef ik inzichten. Van mij kun jij honderd procent inzet verwachten. Op mijn beurt verwacht ik een open houding van mijn cliënten en dat zij bereidt zijn net zoveel energie te steken in zichzelf en inzet tonen. Voor mij zijn mijn cliënten geen nummer, coaching bij mij betekent dat ik jou zie als een uniek persoon die recht heeft op een eigen coachingsplan en dat is wat je van mij kan verwachten.

Missie

Mijn missie: jou bewust maken van wie jij bent en wat het is waarnaar jij op zoek bent in het leven. Dit doe je door onder andere een dialoog met jezelf aan te gaan. Door jezelf van tijd tot tijd kritisch te bevragen. Het is mijn taak om ervoor te zorgen, dat mijn cliënten op hun oude dag kunnen terugkijken met de gedachte:”Ik heb werkelijk nergens spijt van. Ik heb geleefd met vertrouwen, zonder twijfels en ik heb genoten”. Het is mijn missie om mijn kennis te delen. Kennis waardoor mijn cliënten vrij vanuit het hart gaan leven. Kennis waarmee elke cliënt met zelfvertrouwen en vertrouwen door het leven gaat. De tools heeft voor het omgaan met ‘lastige’ situaties die zich voordoen in het leven. Een leven durven te leiden met een ‘fuck it’ mentaliteit, hiermee bedoel ik niet opgeven. Ik bedoel hiermee: “fuck it, ik ga niet zitten piekeren en ik pak het issue bij de hoorns aan. Wanneer ik daar niet toe in staat ben, besteed ik daar verder geen energie en aandacht aan. Ik ben meer waard en gun mezelf meer”.

Waarom de naam: Livelifecoaching?

Livelife betekent voor mij: Leef het leven! De (halve) vlinder staat voor transformatie/verandering en het gezicht is het ‘innerlijke IK’. Immers dien je goed naar jezelf te kijken om te kunnen transformeren. Livelife betekent voor mij ook vrijheid en leef en laat leven. Wanneer je eenmaal weet hoe het leven werkt, wie jij bent en wat jij wilt, dan is er geen weg mee terug naar negativiteit en het terugvallen in ‘oud’ gedrag, omdat je dat simpelweg gewoon niet meer wilt. Je hebt leren vertrouwen op jouw intuïtie. Er is geen ruimte meer voor: ‘ja.. maar en wat als’. Er is alleen ruimte voor ‘En’ en ‘Of’. Je durft te zijn wie jij bent en je durft je vol vertrouwen te leven, je hebt geen duizend vragen, maar geeft je over aan het leven. Dat is waar Livelife voor staat: Leef het leven zoals de wens altijd al is geweest van binnenuit.

Wat zeggen anderen over mij
Laat je inspireren