OVER JOU

Wie is mijn cliënt?

Ik werk vanuit het hart en ben zuiver en dus eerlijk. Mijn eerlijkheid kan door sommigen ervaren worden als ‘vrij direct’. Soms zie je de dingen gewoon even anders, ik zal dan zo eerlijk zijn om je daarvan bewust te maken. Niet iedereen kan hier tegen en dat is ook helemaal niet erg. Dit kan wel betekenen dat ik misschien niet de geschikte coach voor jou ben.

Het maakt mij helemaal niets uit of je man of vrouw bent en wat je achtergrond is. Wat ik belangrijk vind is dat je toegewijd bent en open staat voor verandering in het leven. Wanneer de toewijding van de cliënt op hetzelfde level zit als de kennis van de coach, dan is er niets wat niet bereikt kan worden.

Mijn cliënten kiezen voor mij, omdat ze klaar zijn om naar de ‘next level’ te gaan. Ze durven buiten hun comfort zone te treden om vooruit te komen in het leven. Ik ondersteun ze zonder aarzeling of angst om ze voor hun ‘ego’ te stoten. Ik zeg dit niet uit eigen ‘ego’, dit is mijn manier van coachen om ervoor te zorgen dat je in een korte tijd het beste resultaat haalt.
1 sessie kan al voldoende zijn om in je eigen kracht te kunnen staan.

Het is niet erg als je aan het begin niet helemaal overtuigt bent van je eigen kunnen en wat je eigenlijk zou willen. Ik zal er voor ons beide in geloven tot het moment dat je dat zelf gaat doen. Wanneer je voor mij kiest als coach, zie ik het als mijn taak om er voor te zorgen dat jij gaat geloven in jezelf en bewust wordt van je ‘eigen ik’.

Ik zal je niet vragen om te transformeren in iets wat je niet bent en ook niet ambieert om te zijn. Het enige wat ik vraag is dat je je ‘mindset verbreed door te denken aan de mogelijkheid, om zoveel meer uit het leven te kunnen halen, dan je tot nu toe hebt gedaan. Als je het gevoel hebt dat het tijd is voor verandering en vooruitgang, dan is het tijd om naar je innerlijke stem te luisteren. Als coach vraag ik niet alleen een uurtarief. Ik vraag ook jouw energie en toewijding. Wanneer je zover bent, hoor ik het graag van je. Daarna zal het leven voor altijd anders zijn, daar ben ik van overtuigd.

Ja, ik wil graag een intakegesprek
Recensies
Livelife-cards