OVER JOU

Wie is mijn cliënt?

Ik werk vanuit het hart, ik ben zuiver en eerlijk. Het is natuurlijk niet altijd fijn om iets te horen te krijgen waar je gevoelsmatig nog niet voor openstaat. Dat is niet erg, soms bekijk je dingen vanuit een ander perspectief en gedachtegang. Het verkrijgen van nieuwe inzichten kunnen daarentegen wel bijdragen aan hetgeen je juist wilt veranderen.

Wat ik belangrijk vind is, dat mijn cliënten 100% zijn toegewijd en openstaan voor verandering in het leven. Wanneer de toewijding van de cliënt op hetzelfde level zit als de kennis van de coach, dan is er niets wat niet bereikt kan worden.

Mijn cliënten kiezen voor mij, omdat ze klaar zijn om naar de ‘next level’ te gaan. Ze durven buiten hun comfort zone te treden om vooruit te komen in het leven. Ik ondersteun ze zonder aarzeling of angst om ze voor hun ‘ego’ te stoten. Ik zeg dit niet uit eigen ‘ego’, dit is mijn manier van coachen om ervoor te zorgen dat je in een korte tijd het beste resultaat haalt.

1 sessie kan al voldoende zijn om in je eigen kracht te kunnen staan.

Het is niet erg als je aan het begin niet helemaal overtuigt bent van je eigen kunnen en wat je eigenlijk zou willen. Ik zal er voor ons beide in geloven tot het moment dat je dat zelf gaat doen. Wanneer je voor mij kiest als coach, zie ik het als mijn taak om er voor te zorgen dat jij gaat geloven in jezelf en bewust wordt van je ‘eigen ik’ en vooral in het heden leeft, niet in het verleden en ook niet in de toekomst.

Ik zal je niet vragen om te transformeren in iets wat je niet bent en ook niet ambieert om te zijn. Het enige wat ik vraag is dat je je ‘mindset verbreed door te denken aan de mogelijkheid, om zoveel meer uit het leven te kunnen halen, dan je tot nu toe hebt gedaan. Als je het gevoel hebt dat het tijd is voor verandering en vooruitgang, dan is het tijd om naar je innerlijke stem te luisteren. Wanneer je zover bent, hoor ik het graag van je. Daarna zal het leven voor altijd anders zijn, omdat je de juiste handvatten meekrijgt, waar je een leven lang mee kunt doen.

Ja, ik wil graag een intakegesprek
Recensies
Livelife-cards